ua en ru

Глава ДФС Білоус вирішив скласти повноваження

Глава Державної фіскальної служби України (ДФС) Ігор Білоус вирішив скласти повноваження. Про це він заявив сьогодні в ході засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я хочу скласти все-таки повноваження служби. Я звертаюся до прем'єра, Арсеній Петрович ... Якщо я і мої колеги знадобляться в органах, то я думаю, що ми впораємося з ці завданням. Думаю, що потрібно рухатися в професійно плані", - сказав Білоус.

У відповідь Яценюк зазначив: "Я поважаю вашу в першу чергу людську позицію, а також професійну позицію".

"Була досить не проста робота. Ми майже рік пропрацювали ... 14 березня ми відзначили рік. Ситуація на даний момент не ідеальна, досить складна, як і у всій країні. Але ми нормально закінчили 2014 ... Виконуються всі показники з наповнення бюджету, заплановані на 2015 рік. Висновки комісії будуть сприяти більш ефективній роботі служби ", - сказав Білоус перед відставкою.

Також він зазначив, що протягом місяця буде завершена робота в службі по забезпеченню нових кадрових підходів: "Як глава служби, я думаю, що впорався".

Нагадаємо, міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус рекомендував Кабінету міністрів відновити Ігоря Білоуса на посаді голови Державної фіскальної служби.