ua en ru

В АПУ допускають запуск пілотного проекту з впровадження електронних торгів у систему держзакупівель в грудні 2014 р

Реалізація пілотного проекту з впровадження електронних торгів в систему державних закупівель України можлива в грудні 2014 р.

Реалізація пілотного проекту з впровадження електронних торгів в систему державних закупівель України можлива в грудні 2014 р. Про це на брифінгу заявив заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків, передає кореспондент РБК-Україна.

"Все залежатиме, з якою швидкістю українські розробники зможуть розробити. Якби українські розробники змогли розробити тестовий результат до початку грудня, то упродовж грудня можна було б використовувати цей процес, скористатися тестовою експлуатацією",- заявив Шимків.

За його словами, у випадку, якщо українські розробники не встигнуть розробити систему, то експлуатація пілотного проекту почнеться вже в 2015 р.

Шимків зазначив, що в будь-якому випадку експлуатація пілотного проекту буде відбуватися в розмірі допороговых торгів, тобто до 100 тис. грн на товари і до 1 млн грн на послуги.

Нагадаємо, раніше в АПУ повідомляли, що Держструктури можуть здійснювати закупівлі на приватних електронних майданчиках до 100 тис. грн.