ua en ru

МАУ через негоду скасувала виконання всіх своїх рейсів до 10:00 24 березня

Авіакомпанія МАУ через негоду скасувала виконання всіх своїх рейсів до 10:00 24 березня. Про це йдеться в повідомленні МАУ.

"У зв'язку з важкими метеорологічними умовами в районі київського міжнародного аеропорту "Бориспіль", з метою забезпечення безпеки пасажирів, авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" скасувала виконання всіх своїх власних рейсів до 10:00 неділі, 24 березня", - йдеться в повідомленні.

Трансферні пасажири, що знаходяться в транзитній зоні аеропорту "Бориспіль", будуть забезпечені необхідним обслуговуванням. Пасажирам, що вилітають з інших аеропортів маршрутної мережі МАУ за межі Києва, будуть запропоновані варіанти перельоту рейсами інших авіакомпаній за наявності місць на цих рейсах.

Пасажири з квитками авіакомпанії МАУ на рейси, які скасовані, можуть скористатися перельотом в іншу дату після відновлення рейсів за розкладом. З питань зміні дати вильоту пасажири можуть звертатися в каси авіакомпанії МАУ в терміналe "F" аеропорту "Бориспіль".

Пасажири, які мають намір повернути квиток, можуть це зробити і отримати повернення грошей в місці придбання білета.
Інформація про виконання рейсів за розкладом після 10:00 24 березня буде направлена ​​додатково.

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" заснована в 1992 році. 100% акцій компанії знаходяться у приватній власності. Флот МАУ складається з 21 середньомагістральних літаків Boeing-737. Авіакомпанія сполучає Україну зі столицями та ключовими містами Європи, Азії та СНД, забезпечуючи також стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів у більш ніж 3000 інших міст світу. МАУ виконує близько 700 міжнародних і внутрішніх рейсів на тиждень. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль" (КВР).

По темі: У Києві ускладнено рух автотранспорту, пробки складають 6 балів (фото, відео)