ua en ru

Кабмін перерозподілив між регіонами 294,2 млн грн субвенцій на погашення заборгованості з різниці в тарифах

Кабмін перерозподілив між регіонами 294,2 млн грн субвенцій на погашення заборгованості з різниці в тарифах Джерело фото:sq.com.ua

Кабінет Міністрів України прийняв постанову щодо перерозподілу в 2014 р. субвенції між регіонами в сумі 294,2 млн грн на погашення заборгованості з різниці в тарифах, що утворилася за надані населенню послуги тепло-, водопостачання і водовідведення, з наступним проведенням розрахунків за природний газ. Про це повідомила начальник управління економіки систем життєзабезпечення Міністерства регіональної політики, будівництва і житлово-комунального господарства Наталія Хоцянівська.

"Такий перерозподіл вироблено в межах затверджених асигнувань і здійснюється з метою сталого функціонування паливно-енергетичного комплексу України та проходження опалювального періоду 2014/2015 рр.", - сказала Хоцянівська.

Вона поінформувала, що станом на 25 грудня 2014 р. Мінрегіон передав в Мінфін реєстрів договорів про організацію взаєморозрахунків з погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги теплопостачання на 10,7 млрд грн, що становить 96%.

За її словами, постанова також погоджено на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

Нагадаємо, Кабмін вирішив перерозподілити 1,3 млрд грн субвенцій, передбачених Донбасу, між іншими регіонами.