ua en ru

Бійка фанатів у Києві: міліція порушила справу

Бійка фанатів у Києві: міліція порушила справу Фото: столична міліція сьогодні посилить охорону правопорядку

Міліція розцінила інцидент як хуліганство

За фактом вчорашньої бійки між фанатами київського "Динамо" та варшавської "Легії" біля столичної станції метро "Гідропарк" розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

У міліції нагадали, що 19 серпня поблизу станції метрополітену "Гідропарк" сталася масова бійка за участю декількох десятків чоловік, в результаті чого 9 чоловіків були доставлені в дніпровське райуправління міліції.

"Згодом в міліцію надійшла заява про пошкодження столів і парасольок в готелі. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, встановлюються всі обставини події", - сказано в повідомленні.

Начальник Головного управління МВС України в місті Києві генерал-майор міліції Олександр Терещук зазначив, що у випадку порушення законодавства, вчинення будь-яких протиправних вчинків міліція буде діяти рішуче, чітко і принципово.

"В Київ приїхало чимало вболівальників, тому хочу звернутися до них з проханням вести себе коректно, не порушувати чинне законодавство. Будь-яке порушення потягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність", - заявив Терещук.

Нагадаємо, в Києві сьогодні ввечері відбудеться матч Ліги Європи між луганською "Зорею" та варшавською "Легією". За порядком у центрі столиці будуть стежити понад 1,5 тис. правоохоронців.