ua en ru

Divan TV домігся повернення вилученої техніки

Divan TV домігся повернення вилученої техніки Divan TV домігся повернення вилученої техніки

Відповідне рішення суд ухвалив 6 жовтня і оскаржити його не можна

Дарницький районний суд Києва у відповідь на скаргу сервісу Divan TV зобов'язав слідчого повернути вилучене обладнання компанії. Про це йдеться в повідомлення Divan TV.

Відповідне рішення суд ухвалив 6 жовтня і оскаржити його не можна. Воно набирає законної сили з моменту оголошення і підлягає безумовному виконанню.

"Таким чином, справедливість восторжествувала. Divan TV надав відповідні докази та документи в обгрунтування своїх вимог, підтвердивши незаконність дій по обшуку і вилученню майна", - йдеться в повідомленні сервісу.

Постанова суду стосується повернення комп'ютерів і оргтехніки, які були вилучені правоохоронцями 17 вересня під час обшуку в офісі компанії. Паралельно в суді знаходиться друга скарга Divan TV, в якій представники сервісу вимагають повернути також вилучені сервера. Слухання за цією скаргою призначено на кінець жовтня.

Ситуацію, що склалася після обшуку, представники сервісу називають "критичною", так як була практично зупинена робота компанії.

"Це трапилося у зв'язку з тим, що дії правоохоронців були спрямовані на вилучення офісної техніки, за допомогою якої здійснюється законна фінансово-господарська діяльність Divan TV", - йдеться в повідомленні компанії.

Відзначимо, обшук в офісі Divan TV київська міліція проводила у зв'язку з повідомленням про використання компанією піратських копій фільмів американських правовласників. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що податкова міліція провела обшук в офісі "Київгазу".