ua en ru

У Чернігові маршрутка зіткнулася з тролейбусом, 12 постраждалих

У Чернігові маршрутка зіткнулася з тролейбусом, 12 постраждалих Фото: ДТП у Чернігові (facebook.com policeChernihiv)

Водій маршрутки не впорався з керуванням та допустив зіткнення

Чернігові сьогодні, 24 січня, маршрутка зіткнулася з тролейбусом, в результаті аварії постраждали 12 осіб. Одна людина перебуває у важкому стані, передає УНІАН.

За словами прес-офіцера патрульної поліції Чернігова Віталія Копистко, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Любецькій близько дев'яти годин ранку.

Повідомляється, що водій маршрутки не впорався з керуванням та допустив зіткнення з тролейбусом, який зупинився. Зазначено, що під час зіткнення жінка-водій тролейбуса чинила струмоприймачі, її у важкому стані госпіталізували в одну з чернігівських лікарень.

Різні травми отримали 11 пасажирів маршрутки, в тому числі неповнолітня дівчина. Всі постраждалі госпіталізовані в лікарні, загалом, три людини перебувають у важкому стані.

Наголошується, що водій маршрутки не постраждав, чоловік пояснив, що його засліпило сонце. На місці події працюють поліція і медики.

У Чернігові маршрутка зіткнулася з тролейбусом, 12 постраждалихУ Чернігові маршрутка зіткнулася з тролейбусом, 12 постраждалихУ Чернігові маршрутка зіткнулася з тролейбусом, 12 постраждалих

Фото: аварія у Чернігові (cheline.com.ua)

Нагадаємо, 23 січня в Донецькій області в районі міста Білицьке військовий вантажівка зіткнулася з автобусом з шахтарями, в результаті чого постраждали 17 осіб.