ua en ru

У "Борисполі" розповіли про очікування від співпраці з Ryanair 

У "Борисполі" розповіли про очікування від співпраці з Ryanair  Фото: відправка першого рейсу Ryanair з "Борисполя" (РБК-Україна)

Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" може зрости на 140 тис. осіб завдяки заходу Ryanair в Україну

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" очікують на збільшення кількості пасажирів у цьому році на 140 тисяч завдяки почату роботи ірландського лоукостера Ryanair. Про це у понеділок, 3 вересня, журналістам повідомив генеральний директор аеропорту Павло Рябікін, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, на сьогодні аеропорт узгодив графік перельотів із авіакомпанією.

"Ми очікуємо, згідно з розкладом, ще близько 140 тисяч додаткових пасажирів цього року і ми сподіваємося, що наша співпраця буде успішною. Ми знайшли взаємовигідний варіант стосовно комерційних пропозицій. Розклад узгоджений", - сказав Рябікін.

Окрім цього, як повідомив директор аеропорту, термінал F почне обслуговувати Ryanair та інші компанії із початку літнього сезону наступного року.

Нагадаємо, 3 вересня у міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбувся запуск першого рейсу ірландського лоукост-перевізника Ryanair за маршрутом Київ-Бориспіль - Берлін-Шенефельд. Літак Boeing 737-800 може вмістити до 190 пасажирів, і з Києва він вилетів заповненим на 100%.

Додамо, що Ryanair, крім рейсу Київ-Берлін, восени запустить ще 11 напрямків з "Міжнародного аеропорту "Бориспіль".