ua en ru

Бойовики з вечора 13 раз обстріляли сили АТО

Бойовики з вечора 13 раз обстріляли сили АТО Фото: українські війскові

Бойовики стріляли з гранатометів різних калібрів, зенітних установок і стрілецької зброї

Бойовики, починаючи з вчорашнього вечора, 6 листопада, 13 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Починаючи з 17:10 вчорашнього вечора російсько-терористичні найманці 13 раз обстріляли наші позиції з гранатометів різних калібрів, зенітних установок і стрілецької зброї. Мар'їнку бойовики обстріляли 6 разів. Двічі Авдіївку та Троїцьке, а також обстріляли Піски, Опитне і Красногорівки. Крайній обстріл стався в Авдіївці, де з 6:06 до 6:27 по наших позиціях, крім стрілецької зброї, працював снайпер", - йдеться в повідомленні.

У штабі також повідомили, що сапери займаються розмінуванням залізничних перегонів навколо ліній електропередач на напрямках Костянтинівна - Майорск, Майорск - Курдюмівка, Південно-Донбаська - Оленівка. Тривають ремонтно-відновлювальні роботи газопроводу в Мар'їнці, проведені роботи з відновлення трубопроводу в районі Петровської дороги.

Розпочинаючи з 17.10 вчорашнього вечора російсько-терористичні найманці 13 разів обстріляли наші позиції з гранатометів ...

Posted by Прес-центр АТО on 6 ноября 2015 г.

Нагадаємо, українські військові в секторі "М" завершили відведення озброєнь з переднього краю оборони калібром менше 100 мм.