ua en ru

У секторі "М" завершено відведення з переднього краю оборони озброєнь калібром менше 100 мм

У секторі "М" завершено відведення з переднього краю оборони озброєнь калібром менше 100 мм Фото: відведення озброєнь

Останнім етапом відведення легкої артилерії, стала передислокація 6 листопада мінометів калібру 82 мм

У секторі "М" завершили відведення озброєнь з переднього краю оборони калібром менше 100 мм. Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці в Facebook.

Так, повідомляється, що останнім етапом відведення легкої артилерії, стала передислокація 6 листопада мінометів калібру 82 мм.

"Озброєння відводилося з трьох напрямків на певний мінськими домовленостями відстань - п'ятнадцять і більше кілометрів. Варто зазначити, що процес відбувався синхронно з бойовиками. Контроль виконання ними цих зобов'язань здійснювали представники місії ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі АТО також нагадали, що процедура відводу танків і артилерії, калібром менше 100 мм від лінії зіткнення, почалася в секторі "М" з 21 жовтня.

"Першими, на запасні позиції були переміщені танки, через тиждень знаряддя. Зараз підрозділи здійснюють обслуговування техніки, озброєння і готуються до зими", - додали у відомстві.

У СЕКТОРІ «М» ЗАВЕРШИЛИ ВІДВЕДЕННЯ З ПЕРЕДНЬОГО КРАЮ ОБОРОНИ ОЗБРОЄННЯ КАЛІБРОМ МЕНШЕ 100 ммОстаннім етапом відведення ...

Posted by Прес-центр АТО on 6 листопада 2015 р.

Нагадаємо, вчера, 5 листопада, у самопроголошеній "Донецької народній республіці" заявили про відвід 9 мінометів від лінії розмежування.