ua en ru

Бойовики обстріляли пропускний пункт Погоди в період скупчення людей, - штаб

Бойовики обстріляли пропускний пункт Погоди в період скупчення людей, - штаб Фото: українські війскові

На луганському напрямку було тихо

Бойовики обстріляли пропускний пункт Погоди в Донецькій області в період найбільшого скупчення людей. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Загарбники продовжують підступно обстрілювати позиції захисників України, не припиняючи злочину ні вдень, ні вночі. Починаючи з 18 години учорашнього вечора, на донецькому напрямку вони з мінометів, заборонених мінськими домовленостями калібрів, вели вогонь по Пісках, Старогнатовке і шахті Бутівка. На артемівському - по Червоному Пахару близько години вів вогонь танк. Під міномети і великокаліберні кулемети потрапило Ленінське. Варвари 21 століття обстрілювали контрольно-пропускний пункт Зайцево, коли там було найбільше скупчення людей. Били з озброєння танка і артилерії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, було обстріляно Широкіно. На луганському напрямку з вечора і до ранку обстрілу не було.

"Безпілотні літальні апарати загарбників були помічені в небі за маршрутами Слов'яносербськ - Райгородка - Щастя, а також Павлопіль - Харчовик", - додали в штабі.

Загарбники продовжують підступно обстрілювати позиції захисників України, не припиняючи злочини ні вдень, ні вночі. Роз...

Posted by Прес-центр АТО on 31 Май 2015 г.

Нагадаємо, під Марьинкой Донецької області в боях з проросійськими бойовиками загинули 2 українських військових.