ua en ru

"Батьківщина" у повному складі підписалася за відставку Яценюка

"Батьківщина" у повному складі підписалася за відставку Яценюка Фото: Юлія Тимошенко

За словами Тимошенко, за відставку Кабміну зібрано більше 70 підписів

За відставку уряду Арсенія Яценюка зібрано більше 70 підписів. Про це журналістам в кулуарах парламенту повідомила лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, передає кореспондент "РБК-Україна".

"Сьогодні фракція " Батьківщина в повному складі підписала постанову про відправлення у відставку уряду Яценюка, причому ініціювали збір цих підписів депутати фракції "Блоку Петра Порошенка". І там, що я знаю, вже більше 70 підписів",- розповіла Тимошенко.

Варто зауважити, що ініціатором збору підписів є член фракції БПП Олег Барна. Останній сам підтвердив відповідну інформацію журналістам в парламенті.

Депутат розповів РБК-Україна, що ще сьогодні вранці було зібрано тільки 40 підписів. Наразі ведуться переговори із фракціями "Самопоміч", " Радикальна партія" та депутатською групою "Воля народу".

Сам процес збору підписів, за словами Барни, розпочався два тижні тому на засіданні комітету з питань запобігання та протидії корупції.

Нагадаємо, коаліція домовилася відкласти розгляд відставки Кабінету міністрів України до прийняття державного бюджету на 2016 рік і Податкового кодексу.