ua en ru

Аваков оголосив про ліквідацію ДАІ в Миколаївській області

Аваков оголосив про ліквідацію ДАІ в Миколаївській області У Миколаївській області буде створена патрульна служба як в Києві

У Миколаївській області буде створена патрульна служба як в Києві

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який знаходиться в Миколаєві з робочим візитом, оголосив про ліквідацію Державтоінспекції (ДАІ) в області. Про це повідомляє місцеве видання "Николаевские вести".

"Мені набридло дивитися на безсоромні очі Даішників. Ми тут з губернатором не для приємних речей. ДАІ буде ліквідовано - через день - два буде підписано новий закон про поліцію. Ми прийняли рішення підписати указ, згідно з яким увесь склад ДАІ Миколаївської області, - ред.) буде виведений за штат і звільнено з посад. У четвер ви повинні прибути в міліцію для визначення порядку атестації. Кожен, хто хоче працювати в новій поліції - повинен довести це. Я заявляю про початок конкурсного прийому з 27 липня. До того часу всі функції Державтоінспекції будуть виконувати спецпідрозділу "Миротворець", "Миколаїв" і "Кобра", - заявив Аваков.

За словами міністра, відповідний наказ про перерозподіл функцій вже підписаний.

Аваков повідомив, що замість ДАІ в області буде створена патрульна служба, за прикладом тієї, яка має розпочати роботу в Києві з 4 липня.

Нагадаємо, Арсен Аваков 11 червня призначив главою нової патрульної поліції Києва майора роти "Світязь" Олесандра Фацевича.