ua en ru

В аеропорту "Бориспіль" літак зіткнувся з вантажним автомобілем

В аеропорту "Бориспіль" літак зіткнувся з вантажним автомобілем Фото: аеропорт "Бориспіль" (kbp.kiev.ua)

Сьогодні вранці зіткнулися літак і вантажний автомобіль служби бортового харчування

В київському аеропорту "Бориспіль" сьогодні вранці, 31 жовтня, зіткнулися літак і вантажний автомобіль служби бортового харчування. Про це як повідомили в компанії "Міжнародні авіалінії України".

"У вівторок, 31 жовтня, о 9:55 літак МАУ Boeing 737-800, який мав виконати рейс PS025 Київ-Харків, зіткнувся з автомобілем кейтерингової компанії. Повітряне судно почало руління зі стоянки, отримавши на це дозвіл від наземних служб. Зараз проводиться розслідування обставин зіткнення і аналіз можливих пошкоджень", - говоритя в повідомленні.

Згідно інформації МАУ, пасажирів рейсу пересадили на резервний літак. Виліт літака був запланований на 11:30.

Нагадаємо,в жовтні у місті Сент-Питерсберге (штат Флорида, США) легкомоторний літак здійснив вимушену посадку на проїжджу частину, в результаті чого постраждали п'ятеро осіб, троє постраждалих відправлені в госпіталь.

Повідомлялося, що пілот намагався відвести літак від житлових будинків, однак зіткнувся з двома автомобілями. Відзначається, що після посадки загорівся літак. В результаті інциденту ніхто не загинув, постраждалі отримали поранення середньої тяжкості.