ua en ru

В Амвросіївці сепаратисти захопили міськраду

Вчора, 30 квітня, В Амвросіївці Донецької області сепаратисти вчора, 30 квітня, захопили міську раду і поставили на нього прапор самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР).

Вчора, 30 квітня, В Амвросіївці Донецької області сепаратисти вчора, 30 квітня, захопили міську раду і поставили на нього прапор самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це пише місцеве видання "amvrosievka.dn.ua".

Як повідомляється, 30 озброєних автоматами людей на шести автомобілях прибули в Амвросіївка, виламали двері до міськради і встановили на ньому прапор організації ДНР. Один з автомобілів був з символікою державної охорони.

Під час нападу в міськраді нікого не було. Сепаратисти також замінили прапор на будівлі районної державної адміністрації. При цьому обидва державні прапори були розірвані і розтоптані.

На місце події прибули п'ять співробітників міліції, які заявили, що вони "з народом" і сепаратисти пов'язали їм георгіївські стрічки.

Потім сепаратисти на трьох автомобілях поїхали додому до міському голові Ігорю Склярову, який виступає за єдність України, його в домашньому одязі привезли в міськраду і під загрозою зброї змусили написати заяву про відставку. Зараз у міськраді знаходиться ще кілька сепаратистів.

В Амвросіївці сепаратисти захопили міськраду

В Амвросіївці сепаратисти захопили міськраду

Фото: "amvrosievka.dn.ua"