ua en ru

Міліція порушила справу за фактом підпалу автомобіля прес-секретаря Кличка

Міліція порушила справу за фактом підпалу автомобіля прес-секретаря Кличка
Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля, що належить прес-секретарю Київського міського голови Оксані Зинов'євій.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля, що належить прес-секретарю Київського міського голови Оксані Зинов'євій. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Олена Яхно.

"Поспішаю повідомити, що за фактом підпалу машини Oksana Zinovieva відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України", - написала вона.

При цьому столична міліції повідомила, що в дві години ночі в чергову частину Голосіївського районного управління надійшло повідомлення від оператора "101" про те, що по вулиці Тарасівська горить автомобіль. Відразу на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка виявила на проїжджій частині вулиці Тарасівській згорілий автомобіль "Інфініті ЕХ25".

Зінов'єва розповіла правоохоронцям, що близько опівночі разом з чоловіком приїхала до свого будинку, залишила авто біля тротуару на проїжджій частині і пішла додому відпочивати. А вже через декілька годин автомобіль горів.

"За попереднім висновком експерта відділу вибухотехнічної та пожаротехнической експертизи причина пожежі - занесення стороннього джерела запалювання. Ймовірно, з використанням легкозаймистої чи горючої рідини в якості ініціатора горіння", - зазначили в міліції.

Нагадаємо, прес-секретар Кличка Оксана Зінов'єва у соцмережі повідомила про те, що вночі невідомі спалили її автомобіль.