ua en ru

Бойовики заявляють про руйнування силами АТО кількох п'ятиповерхівок в Миколаївці і пораненні ватажка бойовиків "Мотороли"

Бойовики заявляють про руйнування силами антитерористичної операції кількох п'ятиповерхівок в Миколаївці Донецької області разом з мирним населенням і пораненні ватажка бойовиків "Мотороли".

Бойовики заявляють про руйнування силами антитерористичної операції кількох п'ятиповерхівок в Миколаївці Донецької області разом з мирним населенням і пораненні ватажка бойовиків "Мотороли". Про це йдеться в повідомленні на сайті сепаратистів "Російська весна" з посиланням на дані ватажка бойовиків в Слов'янську Ігоря Стрєлкова.

"В Миколаївці "Смерчем" дощенту зруйновано кілька п'ятиповерхівок разом з населенням. Передали, що поранений Моторола", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, протягом 2 липня тривали важкі бої в районі населених пунктів Миколаївка та Семенівка, загони командирів бойовиків "Мотороли" і "Мачети" втримали Миколаївку і продовжили вести бої на околицях населеного пункту.

3 липня в ході боїв один бойовик загинув і один отримав поранення.

При цьому Стрільців висловлює впевненість, що у бойовиків достатньо сил, щоб утримати Миколаївку.

Нагадаємо, раніше інформаційний центр РНБО України повідомив, що за останню добу підрозділи антитерористичної операції взяли під контроль населені пункти Райгородок, Резниковка, Райалександровка Донецької області.

При цьому в РНБО висловили впевненість, що незабаром під контроль українських військових перейде населений пункт Миколаївка.