ua en ru

Бойовики за добу 9 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за добу 9 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Джерело фото:facebook.com/Прес-центр АТО
Бойовики за добу 9 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі.

Бойовики за добу 9 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомив спікер АТО Леонід Матюхін, передає прес-центр АТО в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції не зазнала істотних змін. Користуючись паузою в проведенні бойових дій, терористичні угруповання продовжують атаки на позиції наших військ з використанням артилерійсько-мінометного озброєння та "Градів". За минулу добу штабом АТО враховано 9 випадків відкриття вогню з боку терористів. Районами найбільшої активності банд груп залишаються Луганський, Донецький і Дебальцевський плацдарми", - повідомив Матюхін.

Матюхін також додав, що під час доставки конвоєм всього необхідного для захисників міжнародного аеропорту Донецьк, бандити відкрили вогонь по колоні. Напад було відбито.

"Внаслідок не дотримання терористами режиму припинення вогню, в зону ураження потрапили позиції сил АТО в районах населених пунктів Кримське, Новотошковка, Дебальцеве, Чорнухине. Двічі терористи цілеспрямовано вели вогонь по житлових кварталах населених пунктів". - зазначив Матюхін.

Нагадаємо, 15 грудня бойовики 6 разів порушили режим "тиші" в зоні АТО.