ua en ru

Бойовики знову обстріляли Маріуполь

Бойовики знову обстріляли Маріуполь Джерело фото:0629.com.ua

Бойовики близько 13:00 знову обстріляли Маріуполь Донецької області. Про це РБК-Україна повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Ще один обстріл (Маріуполя) стався в годину дня. Поки докладної інформації немає", - заявив спікер штабу АТО Леонід Матюхін.

Також про обстріл міста повідомив полк "Азов" на Facebook.

"Тільки по позиціях полку "Азов", які розташовані на східній околиці Маріуполі був випущений ще один залп "Градів". Втрат немає", - йдеться в повідомленні, опублікованому близько 13:30.

Також в полиці детально розповіли про наслідки ранкового обстрілу. За повідомленням полку станом на 13:00 горів супермаркет "Сільпо" і церква на Східному районі. Одноповерховий магазин "Дитячий світ" повністю зруйновано прямим попаданням, також зруйновані житлові будинки по вул. Станіславського, Олімпійської та Київської. Жертви були в результаті попадання снарядів у зупинку громадського транспорту на вул. Олімпійської та Київський ринок.

У МВС повідомили, що обстріл Маріуполя тривають постійно. "Обстрілюють Маріуполь постійно", - заявив РБК-Україна радник глави МВС Зорян Шкіряк.

Нагадаємо, сьогодні, 24 січня, близько 9:00 бойовики обстріляли з систем залпового вогню житлові райони Маріуполя. За останніми даними, в результаті обстрілу загинуло 15 осіб, 46 жителів отримали поранення.

Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що відповідальність за загибель мирних жителів в Маріуполі лежить безпосередньо на Президенті Росії Володимирі Путіні.