ua en ru

Блогер поділився ідеальним рецептом крем-супу з гарбуза: просто та швидко

Блогер поділився ідеальним рецептом крем-супу з гарбуза: просто та швидко Фото: Рецепт супу з гарбуза від блогера (pixabay.com)

Гарбуз - це український суперфуд. Овоч багатий вітамінами і дуже корисний. Приготуйте з нього крем-суп, який сподобається абсолютно всім.

Рецепт страви опублікував на сторінці Instagram фуд-блогер Валерій Пономарь.

Гарбуз для супу найкраще запікати, так в ньому збережеться більше вітамінів.

Інгредієнти

  • Гарбуз 600 грамів
  • Часник - 2 зубки
  • Розмарин 2-3 гілочки
  • Оливкове масло
  • Вода 150 мл (або бульйон)
  • Вершки 150 мл
  • Мускатний горіх - щіпка
  • Пармезан 2 ст. л
  • Сіль
  • Чорний мелений перець
  • Вершкове масло 50 грамів
  • Морква - половинка
  • Соус теріякі (можна будь-який сироп)

Покроковий рецепт приготування

Гарбуз наріжте на невеликі кубики, часник запечіть окремими зубками, кілька гілочок розмарину і оливкову олію, запечіть 30 хвилин при 180° градусах.

Креветку обсмажте 3 хвилини до готовності, посоліть і додайте будь-які спеції до свого смаку, розмарин і часник.

У запечений гарбуз додайте воду або бульйон і томіть на вогні в каструлі 10 хвилин, щоб став м'яким, потім додайте вершки і пармезан, томіть ще 2 хвилини. Потім перебийте все в блендері і прикрасьте креветкою.