ua en ru
РБК-Украина » Главные темы » Катастрофа траулера в Охотському морі

Катастрофа траулера в Охотському морі

Катастрофа траулера «Далекий схід» в Охотському морі на Камчатці (Росія) стався в четвер 2 квітня. Інформація про корабельну аварію надійшла від начальника морського координаційно-рятувального підцентру ФДМ «Адміністрація морського порту Петропавловськ-Камчатський».

Всього на борту затонулого траулера «Далекий схід» було близько 132 чоловік. Спочатку йшлося про 8 загиблих у катастрофі траулера в Охотському морі, але незабаром число жертв виросло до 54, доля ще 15 осіб залишається невідомою. На траулері «Далекий схід» були присутні також українці, інформації про те чи є вони серед постраждалих, поки немає.

Причини аварії траулера «Далекий схід» в Охотському морі на Камчатці поки невідомі. За попередніми даними судно потонуло і через надходження води в машинне відділення. Біля місця катастрофи працює 26 суден, а також направлений вертоліт з рятувальним та медичним персоналом.

Слідчі органи Далекосхідного слідчого управління на транспорті СК Російської Федерації порушили кримінальну справу за фактом ознак злочину при катастрофі траулера в Охотському морі на Камчатці.