ua en ru

Зозуля провів перший офіційний матч у 2017 році

Зозуля провів перший офіційний матч у 2017 році Фото: Зозуля виходить на заміну (twitter.com/AlbaceteBPSAD)

Однак його вихід на поле не допоміг команді уникнути поразки

Український нападник Роман Зозуля, який днями підписав контракт з "Альбасете", дебютував у новій команді, зігравши у першому офіційному матчі в поточному році. Про це повідомляється на сайті іспанської команди.

Роман почав поєдинок 4 туру Сегунди проти "Луго" в запасі і вийшов на заміну замість Пелайо на 55 хвилині гри, коли його команда вже поступалася в рахунку. Зозуля не зумів відзначитися результативними діями, а "Альбасете" в результаті зазнав мінімальної поразки (0:1).

Як повідомляє Aupa Alba, форвард боровся за кожен м'яч. Результатом самовідданої боротьби Зозулі став епізод наприкінці гри, коли в зіткненні з захисником "Луго" він розбив голову. Незважаючи на пошкодження, український футболіст залишився на полі до кінця матчу.

Після 4 турів "Альбасете" займає 21 місце в турнірній таблиці, маючи на своєму рахунку всього 1 очко. "Луго" піднявся на 17 місце (4 бали).

Нагадаємо, після закриття трансферного вікно Зозуля і його минулий клуб "Бетіс" домовилися про розірвання контракту. Іспанські ЗМІ вказали, що в разі розриву угоди, гравець отримає в якості компенсації свою річну зарплату - 600 тисяч євро.