ua en ru

Зозуля, Федецький, Кривцов, Малиновський не зіграють проти Хорватії

Зозуля, Федецький, Кривцов, Малиновський не зіграють проти Хорватії Фото: Руслан Малиновський та Андрій Шевченко

Чотири гравці не потрапили в заявку збірної України

Нападник Роман Зозуля, півзахисник Руслан Малиновський, захисники Сергій Кривцов і Артем Федецький не зможуть допомогти збірній України в матчі проти Хорватії. Відповідний склад гравців опублікований на офіційному сайті УЄФА.

У неї увійшли 23 футболісти. Повна заявка збірної України виглядає таким чином:

Воротарі: Андрій Пятов, Микита Шевченко, Денис Бойко.

Захисники: Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Іван Ордець, Богдан Бутко, Микола Морозюк, Микола Матвієнко.

Півзахисники: Тарас Степаненко, Максим Малишев, Віктор Коваленко, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Руслан Ротань, Іван Петряк, Олександр Зінченко, Євген Коноплянка, Євген Шахов.

Нападники: Артем Кравець, Євген Селезньов, Артем Бєсєдін.

Участь у матчі півзахисника Руслана Малиновського було під питанням, він пропустив кілька тренувань з-за хвороби. Але пізніше повідомлялося, що гравець бельгійського "Генка" одужав і повноцінно готується до гри. Але вчора ввечері у нього піднялася температура, і саме це зумовило вибір тренерів.

Матч Хорватія - Україна відбудеться 24 березня в Загребі. Початок зустрічі о 21:45. РБК-Україна проведе текстову трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збірна України підходить до матчу відбіркового етапу до чемпіонату світу-2018 проти збірної Хорватії без травмованих футболістів.