ua en ru

В зоні ООС за добу загинули двоє військових

В зоні ООС за добу загинули двоє військових Колаж РБК-Україна

Бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню

В зоні Операції об'єднаних сил (ООС) двоє військових підірвалися на мінах. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Повідомляється, що впродовж поточної доби, 3 7 до 18 годин, бойовики 6 раз порушували режим припинення вогню., застосувавши озброєння заборонене мінськими угодами. Зокрема противник вів прицільний вогонь із різних типів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Під обстріл потрапили позиції Об’єднаних сил у районах населених пунктів Луганське, Південне, Новотроїцьке, Водяне, Гнутове та Лебединське.

Крім того, на Луганському напрямку мали місце два випадки підриву на мінно-вибухових пристроях. В одному з них, виконуючи бойове розпорядження командира батальйону щодо перевірки мінно-вибухових загороджень, внаслідок підриву на вибуховому пристрої один військовослужбовець був поранений, ще один зазнав травмування.

Крім того, в районі оборони іншого батальону через особисту необережність військовослужбовця стався підрив мінно-вибухового пристрою, в результаті чого два військовослужбовця загинуло, два отримали бойові травми.

Протягом дня два військовослужбовця загинуло та ще три поранено.

В зоні ООС за добу загинули двоє військових

Нагадаємо, що сьогодні на Донбасі бойовики обстріляли з міномета населений пункт Південне. Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав.