ua en ru

У зоні АТО на хабарі у 1700 доларів затриманий заступник командира роти

У зоні АТО на хабарі у 1700 доларів затриманий заступник командира роти Фото: на хабарі затримано заступника командира роти

Заступник командира вимагав хабар від матері його підлеглого

В зоні антитерористичної операції (АТО) військова прокуратура Луганського гарнізону, Служба безпеки України, а також Управління захисту економіки в Луганській області затримали заступника командира роти однієї з механізованих бригад за вимагання хабара. Про це повідомляється на сайті Генеральної прокуратури України.

Зазначено, що заступник командира вимагав хабар від матері його підлеглого.

"Офіцер вимагав та отримав від матері військовослужбовця грошові кошти в сумі 1500 долларів США та 6 тис. гривень за те, щоб не повідомляти правоохоронні органи про вчинення її сином правопорушення, а також за подальше нормальне проходження ним військової служби", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що старшому лейтенанту оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України.

На даний момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики застосували проти сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі легку переносну реактивну систему "Партизан".