ua en ru

В зоні АТО зменшилася кількість обстрілів позицій ВСУ, - штаб

В зоні АТО зменшилася кількість обстрілів позицій ВСУ, - штаб Фото: війна на Донбасі (dpsu.gov.ua)

Всього з початку доби бойовики 6 разів порушували перемир'я

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) зменшилася кількість обстрілів позицій збройних сил України, з початку доби бойовики 6 разів порушували режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Сьогоднішній день в зоні АТО характеризується зменшенням кількості провокаційних обстрілу українських позицій. У той же час супротивник і далі продовжує застосовувати озброєння, яке повинно бути відведено від лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Так, близько опівночі, бойовики випустили по позиціях український військових в Красногорівці (Маріупольське напрямок) 8 мін калібру 82 міліметри. У 14 і 16 годин бойовики знову били з мінометів калібру 120 і 82 міліметри з цього селища. Крім того, вночі двічі вівся вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів по Павлополю.

На Луганському напрямку з боку Червоного Лиману бойовики також застосовували міномет калібру 82 міліметри по українських позиціях в Трехизбенке.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 липня 2017 року Сьогоднішній день у зоні АТО характеризується зменшенн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 липня 2017 р.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 16 липня 2017 року, в результаті бойових дій український військовослужбовець отримав поранення, загиблих немає.