ua en ru

В зоні АТО протягом дня поранено двох українських військових, - штаб

В зоні АТО протягом дня поранено двох українських військових, - штаб Фото: український військовий (mil.gov.ua)

Протягом дня в районі АТО активність бойовиків була мінімальною

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) протягом дня, 14 вересня 2017 року, поранено двох українських військових. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Близько 14 години внаслідок гранатометного обстрілу наших позицій поблизу селища Піски отримали поранення двоє українських військових. Їх одразу госпіталізовано, на даний момент стан поранених оцінюється як середньої важкості", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протягом дня в районі АТО активність бойовиків була мінімальною. Загалом, від опівночі вздовж усієї лінії розмежування зафіксовано 3 обстріли, один з яких характеризується як неприцільний.

"Крім того, зранку поблизу Павлополя, що на Приморському напрямку, бойовики випустили понад 20 мін калібру 82 міліметри та били з гранатометів по укріпленнях сил АТО. А у районі Водяного близько 6 ранку зафіксований неприцільний обстріл", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 14 вересня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня в районі прове...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 13 вересня 2017 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військовослужбовців немає, один отримав поранення.