ua en ru

В зоні АТО протягом дня поранено 3 українських військових, - штаб

В зоні АТО протягом дня поранено 3 українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 5 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 14 лютого 2018 року, поранено 3 українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Від початку доби зафіксовано 5 ворожих прицільних обстрілів укріплень української армії. Унаслідок ворожих обстрілів троє українських військовослужбовців отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазнається, на Луганському напрямку бойовики застосували проти сил АТО 120-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ неподалік Красногорівки, Новотроїцького та Кам’янки, а поблизу Красногорівки українські позиції обстріляли із озброєння БМП.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 14 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі заявляють про нібито підготовку сил антитерористичної операції (АТО) до" інтенсивних бойових дій" у березні-червні 2018 року.