ua en ru

Бойовики заявляють про підготовку сил АТО до" інтенсивних бойових дій" у березні-червні, - ГУР

Бойовики заявляють про підготовку сил АТО до" інтенсивних бойових дій" у березні-червні, - ГУР Фото: АТО на Донбасі ( flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики поширюють неправдиву інформацію про "залучення" іноземних інструкторів до підготовки сил АТО до "бойових дій"

Бойовики на Донбасі заявляють про нібито підготовку сил антитерористичної операції (АТО) до" інтенсивних бойових дій" у березні-червні 2018 року. Про це з посиланням на відомості Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив на брифінгу спікер Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Російське окупаційне командування нарощує масштаби антиукраїнських пропагандистських заходів. Ворог свідомо активно поширює неправдиву інформацію про підготовку сил антитерористичної операції до ведення інтенсивних бойових дій у березні-червні 2018 року", - заявив він.

Крім того, Гуцуляк додав, що бойовики поширюють неправдиву інформацію про "залучення" іноземних інструкторів до підготовки сил АТО до "бойових дій".

"Зокрема, під виглядом нібито достовірної поширюється інсинуація про прибуття до частин і підрозділів сил АТО іноземних інструкторів для підготовки особового складу до бойових дій у населених пунктах", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше Гуцуляк зазначав, що впродовж минулої доби ситуація на лінії зіткнення загострилася.