ua en ru

В зоні АТО протягом дня загинули 2 українських військових, ще 2 поранено, - штаб

В зоні АТО протягом дня загинули 2 українських військових, ще 2 поранено, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 23 рази обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 3 квітня 2017 року, загинули 2 українських військових, ще 2 поранено. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої групи про режим припинення вогню, російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли позицій Збройних сил України...Двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули, ще двоє отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з початку доби бойовики 23 рази порушили режим тиші. Найбільшу активність противник проявляв на Донецькому напрямку, де з мінометів калібру 120 мм та 82 мм обстрілювали позиції поруч населених пунктів Авдіївка та Шахта Бутівка. Крім того, з гранатометів та стрілецької зброї обстрілював захисників Пісків, Верхньоторецького, Південного та Авдіївки, а з великокаліберних кулеметів - у районі Кам’янки, зі стрілецької зброї бойовики вели воголи поблизу Зайцевого.

"На Маріупольському напрямку, гаряче було поблизу Широкиного, Чермалика та Красногорівки захисників яких противник обстріляв з великокаліберних кулеметів. Зі стрілецької зброї відкривав вогонь по опорних пунктах наших військ в районі Водяного та Богданівки. Поблизу Гнутового активно діяв ворожий снайпер. На Луганському напрямку, ворог накривав вогнем мінометів калібру 120мм українські позиції поруч Кримського", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в окремих випадках сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 3 квітня Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої групи про режим прип...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає.