ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

За добу загиблих немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 2 квітня 2017 року, в результаті бойових дій загинули українських військовослужбовців немає, один боєць отримав поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах українських військ немає, один військовослужбовець отримав поранення. Це сталося в Новоселівці-2 на маріупольському напрямку", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, на окупованому Донбасі затримують громадян країн колишнього СРСР для вербування у свої збройні формування. Зокрема, в березні на окупованому Донбасі Федеральна служба безпеки Росії із залученням військових комендатур" організувала затримання зазначеної категорії осіб, у тому числі за порушення комендантської години.

"З усіма затриманими проводиться робота щодо призову на військову службу по мобілізації. Разом з тим, планується посилення "мобілізаційної кампанії" в квітні-травні, розраховуючи на зростання числа осіб, які прибувають в період святкових днів", - заявили в розвідці Міністерства оборони України.