ua en ru

В зоні АТО протягом дня жоден український військовий не постраждав, - штаб

В зоні АТО протягом дня жоден український військовий не постраждав, - штаб Фото: ЗСУ (facebook.com usofcom)

Бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню

На Донбасі російсько-окупаційні війська 19 разів порушили режим припинення вогню, протягом дня не один український військовий не постраждав. Про це прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку бойовики стріляли з 82-мм міномета по опорним пунктам сил АТО у Золотого. З гранатометів різних типів ворог вів вогонь на підступах до Кримського, Новоалександрівки, Троїцького, Зайцевого і Новгородського, а в районі Новолуганського, Малинового та Луганського обстрілювали наших захисників зі стрілецької зброї.

Крім того, на Донецькому напрямку в Приазов'ї противник вів вогонь з мінометів, гранатометів і піхотного озброєння на підступах до Широкіно, Водяного, Талаківки і Павлополя. Кілька разів з мінометів і гранатометів різних модифікацій бойовики обстрілювали украинких військових в передмісті Авдіївки, а в районі Новотроїцького зафіксований вогонь ворожого снайпера.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 3 грудня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 грудня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 2 грудня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції в результаті обстрілу незаконними збройними формуваннями поранення отримали 3 українських військовослужбовців.