ua en ru

В зоні АТО за добу поранених і загиблих серед українських військових немає

В зоні АТО за добу поранених і загиблих серед українських військових немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Інтенсивність бойових дій на Донбасі зменшилася

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 26 червня 2017 року, в результаті бойових дій поранених і загиблих серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу жоден український військовий не загинув і не був поранений. Це пов'язано, насамперед, із зменшенням інтенсивності бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції, що обумовлено введенням в дію чергового перемир'я. Однак ситуація далека від ідеальної. Бойовики продовжують традиційно відкривати вогонь у бік українських військових. І більше половини обстрілу носять не провокативний характер", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, в окупованому Російською Федерацією (РФ) місті Луганськ вибухнув автомобіль з офіцером РФ.

Як повідомляє українська розвідка, під час допиту тяжко пораненого офіцера представниками ФСБ РФ встановлено, що до вибуху причетні представники російського злочинного угруповання, які вирішили таким чином помститися Куликову за ненадання їм вже оплаченої послуги - поставки на територію Ростовської області неврахованих зброї і боєприпасів