ua en ru

У зоні АТО за добу поранено трьох українських військових

У зоні АТО за добу поранено трьох українських військових Фото: АТО на Донбасі (РБК-Україна)

Російсько-окупаційні війська 53 рази обстріляли позиції Збройних сил України

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 53 обстріли позицій Збройних сил України, трьох українських військових поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема на донецькому напрямку з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників Водяного та Лебединського.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник неодноразово вів вогонь по наших позиціях поблизу Шахти "Бутівка", Невельського, Гнутового, Мар’їнки, Кам’янки і Пісків, з озброєння БМП та протитанкового ракетного комплексу - під Талаківкою, з гранатометів - неподалік Авдіївки та Богданівки, великокаліберних кулеметів - в районі Опитного, Верхньоторецького, Широкиного, Павлополя і Пищевика, зі стрілецької зброї - по оборонцях Авдіївки, Красногорівки, Талаківки та Широкиного, а поблизу Мар’їнки вівся снайперський вогонь.

На луганському напрямку із мінометів, гранатометів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по українських позиціях під Кримським та по наших опорних пунктах поблизу Світлодарська.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 27 квітня 2018 року Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 53...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 квітня 2018 р.

Нагадаємо, минулого тижня в районі населеного пункту Сміле (Луганська область) російські військові втратили новітній зразок техніки радіо-електронної боротьби (РЕБ) виробництва РФ - станцію завад Р-330Ж "Житель".