ua en ru

В зоні АТО за добу поранено п'ятьох військових, загиблих немає, - штаб

В зоні АТО за добу поранено п'ятьох військових, загиблих немає, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики 48 разів обстріляли позиції українських військових

За минулу добу, 6 квітня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в результаті бойових дій поранення отримали п'ятеро українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що, незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої контактної групи по режиму припинення вогню, противник його не дотримується.

"За минулу добу зафіксовано 48 обстрілів позицій сил АТО... п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що найбільш напружена ситуація зберігається у районі Маріуполя, де з мінометів, гранатометів і озброєння БМП бойовики обстріляли сили АТО в Новотроїцькому, Красногорівці, Павлополі, Гнутовому та інших населених пунктах.

На Донецькому напрямку найбільшу кількість обстрілів зафіксовано під Авдіївкою. Крім того, обстріляні опорні пункти поблизу Пісків, Троїцького та Новозванівки. На Луганському напрямку з гранатометів обстріляли військових в Кримському, а з великокаліберних кулеметів - в районі Станиці Луганської.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 7 квітня 2017 року Російсько-терористичні війська, незважа...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ попередила теракт у Хмельницькій області.