ua en ru

У зоні АТО за добу поранено двох українських військових

У зоні АТО за добу поранено двох українських військових Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів позицій Збройних сил України

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів позицій Збройних сил України у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, одного українського військового поранено, один отримав бойову травму. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на Донецькому напрямку із заборонених мінськими угодами 120-мм мінометів противник відкривав вогонь по оборонцях Павлополя, Лебединського та Новотроїцького, а з мінометів калібру 82 мм - Пісків та Павлополя.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вогонь вівся по наших укріпленнях в районі Авдіївки, Кам’янки, Шахти «Бутівка», Верхньоторецького, Піщевика, Широкиного та Гнутового, а озброєння БМП ворог застосував по українських опорних пунктах біля Пісків і Талаківки, великокаліберні кулемети - під Опитним, стрілецьку зброю - в районі Славного, Березового та Лебединського, а неподалік Новотроїцького вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку ворог застосував 120-мм міномети по оборонцях Луганського, Троїцького та Світлодарська, а поблизу Луганського та Світлодарська бойовики вели вогонь із 82-мм мінометів, неподалік Новолуганського та Новгородського - з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а з озброєння БМП - під Луганським і Троїцьким.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 15 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 квітня 2018 р.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за попередню добу в результаті обстрілу бойовиків троє українських військовослужбовців отримали поранення.