ua en ru

В АТО поранені троє військовослужбовців, - штаб

В АТО поранені троє військовослужбовців, - штаб Фото: новини АТО

Бойовики здійснили 52 обстріли

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за добу в результаті обстрілу бойовиків троє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжили ігнорувати режим повного припинення вогню здійснивши 52 обстріли позицій українських захисників. Зокрема, на Донецькому напрямку із забороненої мінськими угодами 122 мм артилерії двічі обстріляні захисники Широкіно, а з мінометів калібру 82 мм - Піски і Шахта "Бутівка", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що з гранатометів різних систем вогонь вівся по укріпленнях в районі Авдіївки, Мар'їнки, Кам'янки, Водяного, Лебединського, Талаківки та Шахти "Бутівка, з озброєння БМП - за Новотроїцькому і Водяному, з зенітної установки - поблизу Авдіївки, а з великокаліберних кулеметів - по позиціях неподалік Павлополя, Гнутово, Новотроїцького, Лебединського, Водяного та Шахти "Бутівка"

"Крім цього, під вогонь зі стрілецької зброї потрапили українські опорні пункти в районі Авдіївки, Широкіно, Лебединського, Талаківки, Новомихайлівки, Кам'янки і Павлополя, а поблизу Водяного, Гнутово, Шахти "Бутівка" і Талаківки - вівся снайперський вогонь", - повідомили в штабі.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли Луганське. Також з великокаліберних кулеметів ворог обстріляв захисників Троїцького.

"В результаті бойових дій троє українських захисників отримали поранення. Наших воїнів оперативно доставили в лікувальні установи, їм надана необхідна медична допомога", - зазначено в повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 14 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ задокументували майже чотири десятки одиниць бронетехніки на аеродромі в окупованому Луганську.