ua en ru

У зоні АТО за добу поранено двох українських військових

У зоні АТО за добу поранено двох українських військових Фото: бойовики на Донбасі знову порушують "режим тиші"

Бойовики 50 разів відкривали вогонь по українських позиціях

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу бойовики 50 разів відкривали вогонь по українських позиціях, поранено двоє військових. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так на приморському напрямку зафіксовано понад половину фактів порушення проросійськими незаконними збройними формуваннями режиму припинення вогню. Зокрема обстрілювалися позиції у районі Широкиного, Чермалика, Водяного та Мар'їнки.

На донецькому напрямку зафіксовано 17 випадків порушення бойовиками домовленостей про незастосування зброї.

Найнапруженішою залишається ситуація у передмісті Авдіївки, де бойовики у середу ввечері знову двічі били по наших позиціях з РСЗВ "Град".

На тому ж напрямку противник неодноразово застосовував міномети, гранатомети й стрілецьку зброю в районі Новгородського, Верхньоторецького та Пісків.

На луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано 6 обстрілів українських позицій: ввечері бойовики обстріляли військових біля Троїцького, пізніше вівся вогонь з озброєння БТР, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів по укріпленнях в районі Новоолександрівки.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 25 травня 2017 року Ситуація у зоні проведення АТО...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, у середу, 24 травня, у штабі АТО повідомили, що ситуація у зоні проведення АТО на Донбасі впродовж дня відносно стабілізувалась, втрат серед українських військовослужбовців немає.