ua en ru

Ситуація у зоні АТО відносно стабілізувалась, втрат серед військових немає, - штаб

Ситуація у зоні АТО відносно стабілізувалась, втрат серед військових немає, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 16 разів обстрілювали сили АТО

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі впродовж дня відносно стабілізувалась, втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у зоні проведення АТО впродовж сьогоднішнього дня відносно стабілізувалась. Однак на окремих ділянках лінії зіткнення підрозділи російсько-терористичних бандформувань не припинили застосовувати зброю проти воїнів ЗС України. З початку доби незаконні збройні формування 16 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників. З початку доби втрат серед воїнів сил АТО не було", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Приморському напрямку бойовики найбільш інтенсивно обстрілювали українські позиції на підступах до Мар'їнки, а також оборонні укріплення сил АТО біля Водяного, Новотроїцького та Красногорівки.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли опорні пункти ЗСУ у передмісті Авдіївки, а також в районі Зайцевого та Луганського.

Крім того, повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики здійснили обстріли українських опорних пунктів біля Станиці Луганської та н.п. Донець, а також поблизу Новоолександрівки.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 24 травня 2017 року Ситуація у зоні проведення АТО впродо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли Мар'їнку Донецької області, в результаті обстрілу евакуювали учнів однієї з шкіл міста.