ua en ru

В зоні АТО за добу поранені четверо військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранені четверо військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Найбільш неспокійна обстановка спостерігалася на західних околицях Донецька

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 9 листопада, жоден український солдат не загинув, четверо бійців отримали поранення. Про це в ході брифінгу повідомив представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув, проте четверо наших бойових побратимів отримали поранення", - сказав Мотузяник.

Він зазначив, що на луганському напрямку бойовики використовували 120 мм міномети проти сил АТО в районі Попасній. Крім того, спостерігалися провокації в районі Горлівки. Найбільш неспокійна обстановка склалася на західних околицях Донецька. На маріупольському напрямку в селі Широкіно бойовики влаштували дві провокації.

В зоні АТО за добу поранені четверо військових, загиблих немає

Фото: ситуація в зоні АТО на 10 листопада 2015 року

Нагадаємо, за повідомленням штабу, ввечері 9 листопада бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО на Донбасі.

Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що найближчим часом бойові дії в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) можуть поновитися.