ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 5 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 5 українських військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Загиблих серед військових Збройних сил України немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 17 травня 2017 року, в результаті бойових дій отримали поранення 5 українських військовослужбовців, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"На щастя, загиблих серед військових Збройних сил України немає. П'ять бійців отримали бойові поранення і травми", - сказав Мотузяник.

Нагадаємо, раніше в штабі антитерористичної операції повідомляли, що ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, проте стабільною і контрольованою українськими військовими. Російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати позицій Збройних сил України. Всього протягом минулої доби бойовики 52 рази відкривав вогонь по позиціях українських захисників вздовж всієї лінії розмежування. Зокрема, у штабі відзначали, що на Приморському напрямку зафіксовано 21 обстріл, а найгарячішими точками тут залишаються ділянки в районі населених пунктів Широкіно, Павлопіль, Красногорівка та Мар'їнка.