ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 5 військових, загиблих немає, - штаб

В зоні АТО за добу поранено 5 військових, загиблих немає, - штаб Фото: сили АТО на Донбасі

Бойовики за добу 52 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 17 травня 2017 року, в результаті бойових дій поранення отримали п'ятеро українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, проте стабільною і контрольованою українськими воїнами. Російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати позицій ЗС України. Всього протягом минулої доби противник 52 рази відкривав вогонь по позиціях українських захисників вздовж всієї лінії розмежування... 5 військовослужбовців ЗС України отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що на Приморському напрямку зафіксовано 21 обстріл, а найгарішими точками тут залишаються ділянки в районі населених пунктів Широкине, Павлопіль, Красногорівка та Мар'їнка.

На Донецькому напрямку найскладнішою ситуація залишається біля Авдіївки. Зокрема, її передмістя та деякі позиції сил АТО південніше бойовики обстрілювали з заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів і танка.

На Луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано 13 фактів застосування бойовиками зброї. Зокрема, противник вів вогонь з 120-мм і 82-мм мінометів по укріпленням поблизу Кримського, а ввечері застосував міномети калібру 82-мм в районі Новоолександрівки.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 18 травня 2017 року Ситуація у зоні проведення АТО...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області бойовики використовували новітню зброю.