ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 3 військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 3 військових, загиблих немає Фото: Андрій Лисенко

Один військовий був поранений в результаті атаки безпілотника

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 24 квітня 2016 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військових немає, троє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.


"За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах українських військових немає, але троє отримали поранення. Це сталося на донецькому напрямку. Зокрема, один наш воїн був поранений під час атаки ворожого безпілотника, який скинув запальну суміш. Інцидент стався у нашому ближньому тилу в районі Костянтинівки. Два інших солдата отримали поранення в результаті ворожих мінометних обстрілів під Авдіївка", - повідомив Лисенко.

Лисенко також уточнив, що 23 квітня загинув ще один український військовий. "Також прийшла уточнена інформація про втрати українських військових за минулі дні. Зокрема, позавчора, 23 квітня, загинув ще один український воїн. Він отримав надзвичайно важкі поранення на передовій недалеко від Луганського і помер через кілька годин у Бахмуті", - додав він.

Карта АТОФото: карта АТО

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко впевнений, що озброєна місія ОБСЄ необхідна для реалізації мінських угод та врегулювання ситуації на Донбасі.