ua en ru

В зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранено 3 українських військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Один з бійців отримав поранення через підрив на вибуховому пристрої

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 30 листопада 2016 року, в результаті бойових дій поранено троє українських військовослужбовців, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули українських військовослужбовців не було, проте двоє наших військових були поранені. Крім того, ще один військовослужбовець на передовій отримав важкі поранення в результаті підриву на вибуховий пристрій", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав твердження про присутність російського важкого озброєння на Донбасі "з області фантастичних".

Він зазначає, що "спеціальна моніторингова місія ОБСЄ і група ОБСЄ в КПП Гуково і Донецьку на російсько-українському кордоні в одному зі своїх документів не зафіксували фактів присутності російських військ, наявності або поставок на територію Донецької і Луганської областей російських озброєнь, у тому числі важких".