ua en ru

У зоні АТО за добу поранено 11 українських військових

У зоні АТО за добу поранено 11 українських військових Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Бойовики 69 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) минулої доби бойовики здійснили 69 обстрілів позицій Збройних сил України, унаслідок виконання бойових завдань дев’ять українських військових поранено, ще двоє - отримали бойові травми. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Донецькому напрямку із забороненої артилерії, мінометів і гранатометів противник обстріляв наші позиції в районі Ломакиного та застосував міномети по захисниках Водяного, Новотроїцького, Гнутового, Пищевика, а також у районі Широкиного та Водяного.

З гранатометів бойовики відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО біля Лебединського, Талаківки, Авдіївки, Гнутового, Мар’їнки та Пищевика, з великокаліберних кулеметів - поблизу Павлополя, Первомайського, Красногорівки і Шахти "Бутівка", з БМП - біля Водяного, Пищевика та Гнутового, а з стрілецької зброї - в районі Кам’янки, Новомихайлівки, Авдіївки, Талаківки, Мар’їнки та Водяного.

Крім цього, оборонців Талаківки, Павлополя та Широкиного обстрілювали снайпери.

На Луганському напрямку із забороненої артилерії, мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали українські позиції під Луганським, Новолуганським і Троїцьким.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 24 квітня 2018 року Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 квітня 2018 р.

Нагадаємо, з початку проведення антитерористичної операції сапери ЗСУ знешкодили на території Донецької та Луганської областей понад 194 тис. вибухонебезпечних предметів.