ua en ru

З початку АТО сапери ЗСУ знешкодили на Донбасі понад 194 тис. боєприпасів, - Міноборони

З початку АТО сапери ЗСУ знешкодили на Донбасі понад 194 тис. боєприпасів, - Міноборони Фото: сапер (facebook.com-ato.news)

За минулий тиждень у зоні АТО сапери ЗСУ знешкодили понад 600 боєприпасів

З початку проведення антитерористичної операції (АТО) сапери Збройних сил України (ЗСУ) знешкодили на території Донецької та Луганської областей понад 194 тис. вибухонебезпечних предметів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"З початку проведення АТО саперні підрозділи ЗС України перевірили понад 3 730 га території Донецької та Луганської областей та знешкодили більше 194 270 вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що за минулий тиждень у зоні АТО інженерно-саперні підрозділи ЗСУ знешкодили понад 600 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області працівники Попаснянського відділу поліції спільно зі співробітниками Служби безпеки України виявили та вилучили арсенал боєприпасів. Боєприпаси виявили між селами Комишуваха та Вікторівка.

Зазначимо, за інформацією ДСНС, саперні підрозділи відомства за тиждень знешкодили понад 2 тис. боєприпасів часів минулих війн, які було виявлено у різних регіонах України.