ua en ru

В зоні АТО за добу поранення отримав один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранення отримав один український військовий, загиблих немає Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за добу шість разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

За минулу добу, 28 грудня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій отримав поранення один український військовий, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"На позиціях неподалік Красногорівки було зафіксовано вогонь снайперів, в результаті обстрілу постраждав один військовослужбовець. Він був оперативно доставлений до лікарні для надання допомоги", - повідомив Мотузяник.

За його словами, всього за добу бойовики здійснили шість обстрілів на Донецькому напрямку. У той же час на Луганському напрямку дотримується режим перемир'я.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили АТО на Донбасі збили російський безпілотник з допомогою засобів ППО. Апарат "Орлан-10" збирав розвідувальну інформацію на Світлодарьскій дузі.