ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий

В зоні АТО за добу поранений один український військовий Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

За словами Гуцуляка, ситуація в зоні АТО продовжує загострюватися

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 лютого 2018 року, поранений один український військовослужбовець. Про це на брифінгу заявив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"В результаті бойових дій один український військовий отримав бойове поранення", - заявив він.

За словами Гуцуляка, ситуація в зоні АТО продовжує загострюватися, бойовики інтенсивніше використовують заборонене мінськими угодами озброєння.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі зафіксована суттєва активізація бойовиків на лінії зіткнення.

"Російсько-окупаційні війська істотно активізувалися на лінії зіткнення. Прикриваючись навчаннями так званих "армійських підрозділів", який в ці дні активно проводяться на території тимчасово захоплених окремих районів Донецької та Луганської областей в районах населених пунктів Дебальцеве, Алчевськ, Новоазовськ, Бойківського (за версією окупантів Тельманове) під наглядом російських кураторів, противник застосував проти сил антитерористичної операції заборонені мінськими угодами 120-мм і 82-мм міномети", - повідомили в штабі АТО.