ua en ru

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранений один український військовий, загиблих немає Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

Військовий був поранений біля Кримського

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 12 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій поранений один український військовослужбовець, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах Збройних сил України немає, один військовослужбовець недалеко від Кримського отримав поранення", - заявив Лисенко.

Лисенко зазначив, що протягом минулої доби вздовж лінії зіткнення було зафіксовано 22 обстріли по позиціях ЗСУ, 18 з яких були прицільними.

Нагадаємо, російська сторона Спільного центру з контролю і координації фіксує фейкові обстріл на Донбасі з боку Збройних сил України.

зокрема, за даними російської сторони, 8 жовтня ВСУ нібито 33 рази обстріляли позиції бойовиків ОРДЛО, 9 жовтня - 37 разів, у тому числі з забороненого мінськими угоди зброї.

Українська сторона СЦКК пов'язує показову активність російської сторони під час фіксування неіснуючих обстрілу з роботою патрулів ОБСЄ.