ua en ru

У зоні АТО за добу поранено одного українського військового

У зоні АТО за добу поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Обстановка у зоні проведення АТО залишається напруженою, проте повністю контрольованою українською армією

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 31 раз порушили перемир’я у зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, внаслідок чого один український військовий отримав поранення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Сили АТО 14 разів відкривали вогонь у відповідь.

"Традиційно гаряче ввечері і вночі було в районі Авдіївської промзони. Тут з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські найманці обстрілювали наші опорні пункти", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Луганському напрямку вперше від початку перемир’я противник застосовував артилерію: близько 21 години бойовики відкривали вогонь зі 122-міліметрової артилерії на підступах до Новотошківського.

З мінометів калібру 82 міліметри били біля Кримського та Причепилівки.

На Приморському напрямку найманці застосовували зенітну установку в районі Гнутового, а великокаліберні кулемети - двічі поблизу Водяного.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 17.09.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 вересня 2017 р.

Нагадаємо, в СЦКК повідомили, що бойовики продовжують, незважаючи на мінські домовленості, порушувати режим "шкільного перемир’я".